GOTT NYTT ÅR MINA FINA!

Tidsinställt inlägg men såhär på nyårsafton vet jag att jag vill önska er en så himla fin dag och kväll! Ni får antingen fira att 2017 äntligen är slut, eller fira att det varit en så bra år!
 
Som jag skrev här (klick och läs!) så har det här året varit så utvecklande för mig. Jag har lärt mig så mycket, både om mig själv och praktiska saker som jag tar med mig till 2018 för att göra det till ett ÄNNU bättre år!
 
Nyår 2016
 
Hur underbar är inte vetskapen om att vi kan styra kommande år i den riktning vi vill?! Vi är fria vuxna och ingen annan bestämmer över våra liv! Fy fan vad skönt det är! Gör mer av det du mår bra av, mindre av det som får dig att må dåligt. Lättare sagt än gjort, jag vet. Men sätt dig, funderna på vad du VERKLIGEN vill ha/göra i livet och börja sedan med små små steg mot det. Varje liten grej är bättre än att inte göra något alls utan vara helt loj och bara acceptera situationen man är missnöjd med - kom ihåg det!
 
Nyår 2016 igen.
 
Låt inte tidigare misslyckanden få er att tro att det aldrig kommer gå. Tänker ibland på livet som det där sista lutande rullbandet i hinderbanan på Gladiatorerna ni vet? Hehe alla fattar liknelser med galdiatorerna liksom. Men iallafall så försöker de tävlande gång på gång springa upp men är så trötta att de bara ramlar och faller ner. Men så vilar de en stund, samlar kraft, kanske byter taktik och gör ett försök till. Vips så kommer de upp och går i mål!
 
Kärlek och tack för att ni hängt här detta år 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Gott nytt år!!!


Kom ihåg mig?