LITE OM MIN VECKA SÅHÄR DAN FÖRE DAN!

Hej vänner!
Lördag och dagen före julafton - antagligen inte mest populära bloggläsardagen på året. Men någon kanske kikar in här så då ska ni få höra lite om veckan som gått.
 
Har varit en betydligt peppigare vecka än förra om man säger så! I tisdags var jag till exempel och fikade med Amanda, det ska nog bli en total fikarapport från den dagen men ni får en bullbild till redan nu bara för ni tjatar.
Efter att vi fikat gick vi till Louis Vuitton butiken för Amanda skulle shoppa. Önskar så jag kunde säga att jag skulle shoppa.. Tog iallafall bild på de här resväskorna och smsade syrran om vi skulle köpa och ha med till USA. Det tyckte hon! Rätt opraktiskt dock att kånka runt på tänker jag.
Jag har sett ut på detta vis de flesta dagar
När jag gick hem i tisdags var det sån här kuslig dimma! Visst känns det som taget ur nån brittisk mordhistoria från förr? Väntar nästan bara på att Jack the ripper ska dyka upp runt hörnet.
Sen köpte jag visst vantar också, humor att jag faktiskt visar upp dem i bloggen såhär. Men då kan vi prata lite om mina händer som totalt fuckar ur på vintern. Inte bara sådär vanligt röda och kalla utan som korvar på grillen som precis ska spricka. Ni vet vad jag menar va? Ser förjävligt ut på riktigt.
 En dag behövde jag springa till bussen, en riktigt språngmarsch blev det. Om man vill gå upp i vikt och gör sådana kaloriförbrukande aktiviteter måste det kompenseras. Ville vara på den säkra sidan så köpte lite av favoritchokladen :)))
 
Nu började intressantheten (?) på bilderna dala allt mer så det får räcka för vecka 51! Jag hoppas ni får en så himla fin helg raringar! Njut av allt på det sättet ni vill. PUSS!


Eliza    •     •  

God Jul bästa Isa!!

Svar: Detsamma! Hoppas din var fin <3
Isa Bylund










Kom ihåg mig?