LIVSSTRESSEN OCH LIVSPEPPEN!

 
 
Ni som läst bloggis ett tag vet ju att humörsvägningar är återkommande hos mig. Det här pratar jag mycket med psykologen om. Att jag måste se mellanting mellan att vara hatad/älskad, att livet är bäst ever/suger mer än någonsin, att framtiden är körd/att jag kommer uträtta stordåd. Ni vet, allt behöver inte vara svart eller vitt. Och jag äter ändå humörstabiliserande piller, fatta hur psyk jag skulle vara utan dem, haha! Ni ska få hänga med in i min hjärna i de olika perioderna.
 
 
Hur jag tänker under mina bra stunder:
Livet och framtiden är så spännande! Tänk så mycket mer jag klarar idag än för några år sedan och livet har blivit så mycket roligare. Om det fortsätter såhär kommer jag kanske ha ett riktigt fint liv snart.
Det där härliga jag ser hos andra ska jag ha som motivation och inspiration att komma dit själv, jag är så pepp på det! 
Jag är faktiskt väldigt duktig och vet att jag klarar så mycket mer än jag tror. Ska göra upp en lista på delmål, jag ska börja maila runt, jag ska göra research. Ingenting är omöjligt för tusan! "Instead of giving up on my life I'm going to fight for it!" 
 
Klart jag ska flytta till LA igen!
 
Hur jag tänker under mina dåliga stunder:
Fan vad livet är svårt ibland. Jag känner mig aldrig helt lugn och ångestfri, jag är nog dömd till att leva ett halvdant liv. Livet har så mycket krav och press som jag inte kan hantera, orkar inte med det.
Jag är trött på att söka bekräftelse på ett sätt som börjar gå till överdrift, jag är trött på att inte gilla mig själv. Fast det är jag inte ensam om, verkar som alla tycker jag är irriterande. Och ganska tråkig. Varför är alla andra så roliga och har lättare att bli omtyckta än mig? 
Det där härliga jag ser hos andra kommer aldrig bli en del av mitt liv och det gör så jävla ont att se hur andra lever MITT drömliv.
 
Ja, ni ser nog stuket på de olika stunderna. De dåliga stunderna är rätt mörka. Blir nästan lite ledsen när jag skriver det här och ser hur negativ jag kan vara om mitt liv och mig själv under de svackorna. Just nu har jag en bra timme liksom så det där känns avlägset. Heh. Någon som känner igen det här?
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Tror de flesta känner så. Både pepp och depp. Ingen är ju pepp på livet jämt. Kram


Kom ihåg mig?