LUCIAMORGON, VÄDERILSKA & ONSDAGSPLANERNA!

 (Lurade om ni trodde det var en bild från idag!)
 
HEJ!
Vi tar en kort pratstund om gårdagens väder först, shall we? Då är det ur världen sen. Alltså, när Isa Bylund vaknar och ser genom fönstret att det 1. snöar 2. ligger fem cm rent slask på backen redan 3. jag kan bara använda gympaskor, ja då är det inte bästa förutsättningarna att bli en bra dag.
Men! Den blev ändå helt okej, hade med mina extrastrumpor i väskan, körde ett superkul jobbpass på Gateau, hade ett effektivt jobbrace hemma efteråt och avslutade dagen med ballerinakakor framför en serie. 
 
Visst känns balle som en riktig nostalgikaka? Minst lika gott fortfarande tho. Mitt senaste crave.
 
Nu lämnar vi gårdagen, idag är det ju Lucia! Love it! Mina planer för dagen är jobb på förmiddagen, möta Johanna och sätta oss på något mysigt café och sedan vill jag se Luciatåget i Skrapan kl 14. Hoppas Johanna är taggad att följa med på det! 
Det känns som att jag och Johanna bara får mer och mer att prata om ju längre vi känner varann. Haha, det kanske är ganska standard men jag tänker att man borde få mindre att catcha-up om ju oftare man ses men för oss är det tvärtom. Har typ en lista memorerad i huvudet som heter "saker jag ska ta upp på fikat idag".
 
Hoppas ni får en fin dag idag mina älsklingar! I eftermiddag ska ni få läsa en uppföljning av mina mål för senaste månaderna. Skrev det i början av november och sa att jag skulle följa upp dem i slutet av året och believe it or not så kommer jag ihåg det! Spännande va? ;)  PUSS!
 
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Ha en fin luciadag med Johanna :-)


Kom ihåg mig?