MIN JUL 2017 OCH FEM TANKAR FRÅN HELGEN!

Hej vänner!
Nu har jag läst om och sett så många rapporter från de mest idylliska jular man kan tänka sig. Verkligen instagramvänligt och väldigt mysigt att se :)
Men ska jag bryta av det lite med min julresumé. Alltså, vår jul var inte alls dålig som det kanske låter som när jag pratar om den, den var såå mysigt och är supernöjd. Men det var inte alls lika satsigt och sådär klassiskt tror jag som hos många andra, fast jag trivs nog nästan bättre med att ha det så, tror jag blir lite stressad av för mycket perfektion, haha!
 
*årets julkort* (med ISO på cirka 7000) 
 
Här kommer några rätt osammanhängande bilder och sen vill jag höra om ER jul i kommentarsfältet!
 
Min tågresa, kan vi prata om den? Jag tycker alltid det är lite jobbigt att färdas med andra människor. Vill ha det så lugnt, tyst och smärtfritt som möjligt. I fredags kom jag till perrongen, ser en folksamling som inte ens går att tränga sig igenom, alla har minst 2 stora resväskor och mitt tåg ser ut som taget från 50-talet. Då kände jag this is not going to be nice.
Jag hade inte bokat plats (kostade liksom 30kr mer hehe) så fick sitta i vagnen där allt löst folk hamnade. Det var kupéer! Vi satt som packade sillar eftersom det var fullbokat, det var en bebis och en schäfer i min kupé :)))
"Cafévagnen" var en liten lucka i väggen och toalettlåset var en gammeldags hasp! Det var nästan lite gulligt dock. Trots min inställning så blev det en av mina trevligaste tågresor - vi snickesnackade väldigt avslappnat,  bebisen var snäll, hunden kräktes precis INNAN vi åkte och sedan slapp vi mer av det och han var supergosig. När jag sedan fick en liten pappmugg med kaffe återvände livet. Summan av hela den utläggningen: man ska inte alltid anta det värsta när förutsättningarna inte är på ens sida. (lovar, alla bilder kommer inte ha en novell som bildtext).
Fortsätter på djurtemat, delade säng med de här bruttorna..
Här är vår gran! Fick så bra julklappar, ser ingen mening att rabbla upp allt men ska visa en produkt sen som jag provade i butiken och den var helt magisk!
Hade bloggstund med kaffe en förmiddag.
Julaftons selfie!
Mamma och pappa har skaffat en kamin, fan vad mysigt det är!
JULFIKA!! Som jag längtat efter detta, det var saffran i alla saker jag fikade i helgen.
Jag tröttnar ALDRIG på Svensson, Svensson. Fan så roligt det är!
 Min syster var så duktig och gjorde vaniljpannacotta med pepparkakskross till efterrätt, aldrig ätit pannacotta förr. Det var gott! Smakade näringsdryck för er som känner igen den smaken. Ändå bra betyg, gillar dem haha!
 
Sista grejen - några saker jag tänkte på i helgen:
1. Julmat (och framförallt julmust) är himla överskattat, vem gillar de där konstiga sakerna? Kalvsylta någon?
2. Däremot gillar jag senap! Det borde man äta till fler maträtter än bara korv och skinka.
3. Sällskapsspel är så himla underskattat! Vi körde så många frågesporter i helgen, hjärnan är sprängfylld av ny fakta.
4. Min nya favorit i Kalle Anka är Benjamin syrsa. Googla honom, han är så jävla söt! Huvudformen <3
5. Jag hade en del ångeststunder i helgen, då märkte jag att jag tog till mina tankar och övningar från psykologen istället för att freaka ur och bete mig dåligt. SÅ STOLT! Har också börjat med Atarax vid behov och många tycker det är dåligt, jag tycker det är bra och är pro piller! Whatever floats your boat liksom!
 
Nu är jag färdig! Er tur! Var julen bra/jobbig/rolig/udda? Ni behöver inte skriva lika långt som jag, haha ;)


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Vet du hur glad det gjorde mig att läsa den sista punkten?? Alltså, på riktigt, genuint glad!! Heja dig vad du är bra alltså <333

Svar: Åh men tack fina hjärtis <3
Isa Bylund

Caroline    •     •   http://cjs.blogg.se

Perfekt sängsällskap! :-)


Kom ihåg mig?