SUNDAYMORNING AND BACK ON TRACK (?)

 
Godmorgon mina älsklingar!
Huh, detta har fan inte varit livets roligaste vecka. Nu känner jag dock äntligen att jag landat lite och att min ångestnivå stabiliserat sig. På skyhög (Nä, skoja).
Det som varit fördelen är väl att jag vet varför jag mår sämre.. dels är det konkreta händelser som jag verkligen inte kan gå in på men också att jag tvingats facea många av mina rädslor istället för att undvika dem och bara köra i samma trygga, lugnande rutiner. 
 
Jaja nog om det. Blir ingen veckosammanfattning idag iallafall pga tråkig vecka. Men jag kan berätta vad jag gjort i helgen.
 
FREDAG: jobbade hemifrån, försökte mig på någon form av *selfcare* innan jag åkte och fikade men en kille. När vi bestämde att vi skulle ses så frågade han vad vi skulle hitta på. Jag ba "eeh vad gör folk förutom fikar eller tar ett glas vin?!". Seriöst vad finns för umgängesformer? Lär mig dessa sociala beteenden.
 
LÖRDAG: hade mitt första "långa" jobbpass på Gateau. Så kul men helt slut efteråt, fullt ös hela dagen, phju. Slog in årets första julklapp också, stor händelse. Behöver inte visa det färdiga resultatet för det blev ingen fröjd för ögat. Men här är work in progress.
 
SÖNDAG: inte hunnit gjort så mycket än, mer än att svettats ut typ 3 kg vätska under natten. Fy har kommit i en sådan period igen och tycker det är väldigt otrevlig känsla. Planen för idag är iallfall att fika med en vän i eftermiddag och innan dess min vanliga söndagsgrej: se över kommande vecka så jag har lite koll på läget. Nu fick jag dessutom feeling att göra pedikyr! Om inte alltför lång tid ska en ju visa fötterna liksom så det kanske är dags att snygga till dem. Ja så får det bli!
 
Ha en underbar söndag mina fina!
 
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Hoppas ångesten lättar ❤ Så jävla jobbigt att gå runt med ångest. Gör jag mer eller mindre varje dag... Grymt att klara av ett långt pass på Gateau 😃 Sånt tar massa energi!
Ta hand om dig 💜

Svar: Ja usch, men nu är det som sagt bättre. Alltid lika skönt när det går över, eller hur? Då känner man sig stärkt tycker jag :) Kram fina <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?