LITE AV DET VANLIGA OCH MÅLEN FÖR VECKAN!

Hello!
Vad trött jag blir på mig själv... tänkte verkligen att jag skulle ha en vecka där jag inte skriver så personliga saker utan mer lättsamt men nu när jag sitter här så inser jag att känslor och mitt mående är typ det enda jag har något att skriva om!? Fy vad sorgligt. Men okej, jag tar det jättekort sen ska jag berätta om veckan. 
 
 
Jag har hamnat i en period där jag är jävligt tunnhudad. När jag är såhär känslig och ängslig så vill jag knappt säga eller göra någonting för jag VET att jag inte kommer hantera *hårda* ord eller otrevligheter på ett bra sätt. Kan någon känna igen det? Att vilja klappa alla medhårs typ för att ingen ska bli arg på en. Hur fan lär man sig att hantera att människor ogillar en och tycker man är dum i huvudet?
 
Det var psykpratet. Nu ska ni få höra om veckans planer och mål. Det här är tanken att jag ska göra:

- Söka jobb.
- Ta en fikadejt med Laura (äntligen).
- Träffa en annan saknad vän.
- Lägga åtminstone en timme på mina uppgifter från psykologen. 
- Få till en kompisdejt med en ny person.
- Styrketräna hemma minst två gånger.
- Boka tid hos hudläkaren.
- Brainstorma mina planer kring bloggisens framtid.
- Ev åka till Örebro.
- Träffa Amanda och Linda innan hon åker hem! Det är ett måste, hör ni det tjejer?!
- Se till att bryta ett tvångsbeteende jag har. Det bara ska ske, oavsett hur.
- Ta tag i projekt viktuppgång! Har någon tips på energitäta livsmedel som är lätta att ha med på språng eller åtminstone lätta att tillaga så får ni mer än gärna tipsa. Inte nötter pga svindyrt. Inte avocado pga gillar inte. Tack på förhand!
 
Titta bara, har ju ganska mycket att pyssla med i veckan ändå, hann ni somna? Jaja, vi säger väl hejdå nu då. Puss på er, tack verkligen till alla som kikar in här varje dag. Ni gör mig så glad.