IT'S A GOOD DAY TO HAVE A GOOD DAY!

Heeej raringar!
Idag har jag världens bästa fridayfeeling! Även om jag inte har som standard att ha dåliga dagar längre så uppskattar jag den här peppiga känslan varje gång den kommer. Just nu är jag precis spraytanad och tror det kommer bli väldigt bra! Har ett tunt klibbigt lager med färg som försvinner när jag duschar om någon timme, så jag känner mig lite smutsig. Haha, fast ser ändå mycket fräschare ut, misstänker att jag kan bli beroende av spraytan framöver.
Jag är också väldigt nöjd med min hårfärgning igår. Haha, får man ens hylla sitt eget utseende på detta sätt?! Ja, jag brukar ju vara ganska duktig på att racka ner på det så det här får väga upp! 
Men det bästa just nu är att det ska bli så jävla roligt imorgon kväll när Karolina har inflyttningsfest! Är SÅ på tiden att jag går ut och minglar. Lovisa ska följa med också och vi ska ses hos henne innan för ett glas vin och ha lite *kvalitetstid*.
 
- Looken just nu -
 
Nu skulle det här inlägget inte bli alls långt men måste ändå nämna en sak till som jag är så jäkla glad för. Att jag klarat veckans prövningar (dvs helt annorlunda rutiner och varierade dagar) så bra! Och insett att det inte är så farligt! Plus att jag inte blev så slut som jag trodde av att jobba normallånga dagar, det är en sån lättnad!  Nu jäklar ska jag jobba, tjäna pengar och spara till resor. Och måltider ute. Helt rätt prioriteringar i livet!
 
Nu --> total kroppsuppfräschning! Mina ben är en gräsmatta. haha!