EN DAG PÅ STRANDEN!

Godmorgon!
Vad passar bättre en morgon i februari än att se på strandbilder? Mmh, knappt något! Vi hoppar tillbaka i tiden några veckor och hamnar på South Beach. Känns så sjukt avlägset att jag faktiskt var där men..
 
Vi hade väldigt fint väder första dagen, då skulle det pressas! Började med en promenad längst strandpromenaden där, tog kort i alla vinklar men här är några:
Tvingade syrran att ta ca 1000 bilder på stranden. Ändå märkligt att jag inte skämdes mer när alla såg hur jag körde mitt "wannabe bikinimodel"-race?!
Jorå, jag badade minsann! Ser kanske inte ut att njuta men det var ändå varmare än jag trodde.
Efter bad låg jag här och tinade. Stranden är typ enda stället jag kan läsa böcker någorlunda i lugn och ro, känns som jag gör något "vettigt" samtidigt då. Dvs får färg.
 På vägen hem gick vi förbi det här. Palmer är så magiska, blir alltid glad av att se dem. Bästa trädet <3
 
 Skulle gärna hänga lite på stranden idag också. Ska börja drömma om nästa resa mot värmen! Egentligen behöver det inte vara ett varmt ställe, men bara någon plan för kommande veckor. Kan ni hålla med om att NÅGONTING inplanerat (oavsett stor eller liten grej) framöver gör en så mycket mer motiverad i vardagen? Har ni något som händer här i februari? Let me know :)
 


Josefin Nilsson    •     •   http://josefinnnilsson.blogg.se/

Så fina bilder! Längtar tillbaka till Miami varje dag :)

Svar: Ja men visst gör man? Sån magisk stad <3
Isa Bylund

Jenn - forever abroad    •     •   http://https://jennifersandstrom.se

Åhh, så drömmigt och härligt. Blev ännu kallare här hemma av att se dessa bilder, haha! Älskar badbilden, den var väldigt vacker.
Och håller med - det hjälper att ha något att se fram emot. Jag ska till Sthlm + Riga i veckan för lite blogg- och rese-grejer. Sen ser jag faktiskt fram emot att få ett par helger hemma efter en intensiv start på året... :)

Svar: Åh vad härligt att du har lite saker inbokat, det behöver verkligen inte vara 3 v på Mauritius liksom utan bara någon liten get away! Hör av dig om du får tid över i Sthlm och känner dig kaffesugen :) Kram!
Isa Bylund

Linnéa    •     •   http://linnearu.se/

vilka härliga bilder:)


Kom ihåg mig?