LISTA OM VECKA 6!

Hej fina!
Hoppas er helg är bra! Vilken konstig vecka det här varit för mig, har hänt ganska mycket "annorlunda" saker. Som att jag slutat på ett jobb. Att jag varit på spa. Att jag varit magsjuk. Ja, det var väl det, haha. Ska sammanfatta veckan i listform iallafall. Fick inspiration till vissa punkter från andra bloggar, bara så ni vet.
 
Veckans bästa?
När jag fick helkroppsmassage i 1 timme på Sturebadet. Hon tog hårbotten också!! Ni förstår inte hur jag njöt! Ville ta med massage-kvinnan hem.
 
Veckans längtan?
Som ofta på denna punkt blir det: lägenhet! Jag har faktiskt hemnet-porrat lite vilket är farligt när man är längtig. Har också inredning-porrat. Indiska har så mycket fint! Se bara:
 
Veckans godaste?
Håll i er nu för det här är nyttigheter! Lunchbuffén på spa. Fråga inte vad det var, kan bara identifiera broccoli och kyckling, haha ;)
 
Veckans jippie?
Att jag fakturerat Ida för första gången, en klumpsumma för 3 mån vilket fick det att låta jättemycket vilket alltid är trevligt.
 
Veckans WTF? 
Jag går på löpbandet på gymmet. Snett bakom mig står en tjej på crosstrainern med ganska högt tempo. Förstår att man kan bli anfådd och stånka lite då, men hörrni - det här var som att vara med i en porrfilm. Hon stönade på ett heeelt orimligt sätt. Då tänkte jag what the fuck is going on?! Jag blir sällan generad men det var som när man såg på film med mamma och pappa när man var yngre och det kom värsta sexscenen. Så awkward. Kan ni relatera?
 
Veckans låt?
Den är så svängig! Förstår ett ord i hela låten då den är på tyska. Men ändå.
 
Veckans tanke?
Att min vikt påverkar mitt psyke och min ångestnivå så skrämmande mycket. Går jag ner bara ett kilo så ökar min ångest kring alla områden i livet ganska rejält. Jag skäms också över att erkänna att jag fortfarande tycker det är jobbigt att återgå till vanligt ätande/rutiner om det varit annorlunda bara en dag. Skäms att jag har ett så pass "sjukt drag" kvar för jag borde absolut kunna hantera en sån situation där jag är idag med tanke på hur frisk jag är.
 
 
Veckans tråkigaste?
Well.. let me think.. ATT JAG VARIT FKN MAGSJUK!! Ursäkta dramatisk men när jag är magsjuk är jag inte "lite sjuk", jag ligger för döden.
 
Veckans fråga?
Det är en helt seriös fundering som ni måste ge mig råd kring. Har ju själv noll gränser gällande vad som är äckligt eller inte. Fråga: Skulle ni behålla den bunke (tänk en liten sån man blandar ingredienser i när man bakar) som ni spydde i under natten? Jag tog liksom bara första bästa grej jag hittade men det är ju min enda bunke. Den är diskad noggrant. Kan det ändå vara något äckel kvar?
 
Med den härliga tanken får listan vara klar, nu tycker jag vi alla går upp och har en uuuunderbar söndag och njuter av en ledig dag till att fylla med energigivande saker!
 
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Blev det jobbigare med maten efter magsjukan? Kan lätt bli så och då är det viktigt att återta de "normala" matrutinerna för att inte fastna. Men det vet du ju redan så ska inte komma med tips haha.
Den där broccolin såg sjukt god ut, älskar ugnsgratinerad broccoli men HATAR rå broccoli! Kram

Svar: Ja det ÄR jobbigare för jag får ont i magen/blir mycket mättare av den mängd jag brukar äta. Vilket blir en negativ spiral av ångest och nya, sämre rutiner osv osv. Blö! Men får göra det bästa av allt <3
Isa Bylund

Jasmine    •     •   http://rosanatt.blogg.se

Kul att läsa om din vecka! Du har ett härligt sätt att skriva på. :)
Kram

Svar: Tack vad kul att höra <3
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Haha crrrringe på din lilla gymupplevelse där. Känner exakt samma sak när min ohövliga housemate har över sin tjej som gör vädligt *host host* knasiga sexläten.... och gällande bunken, ja jag vettefasen om jag hade behållt den för matlagning. Hade det varit en vanlig hink som man använder när man moppar golvet hade det spelat mindre roll för mig, men den där bunken hade jag nog inte använt igen ;)

Svar: haha verkligen cringe, ännu värre när det är fler i rummet också som blir lika obekväma som jag men vi alla försöker låtsas som ingenting, haha! Älskar grannar som lever ut förresten, min är riktigt kinky! Tack för tips, överväger faktiskt en ny. Den luktar lite.
Isa Bylund

Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore    •     •   http://evelineinabox.blogg.se

men alltså maten! <3

Svar: Aa RÄTT god kan jag lova :D
Isa Bylund

caroline    •     •  

Alltså du det där känner jag igen mig i sååååå mycket. Jag är frisk från anorexi idag men om jag går ner något kg från det jag skall vara på så blir jag sjukt ångestfylld kring allt och det är så jobbigt. Min behandlare jag hade då berättade dock att tankar kan sättas igång även om man inte har gått ner i vikt med flit alla gånger

Svar: Ja men helt sjukt att den lilla lilla mängden kan påverka?! Kan också känna mig extra ångestig om jag ätit dåligt/längesen under en dag. Kanske är för att jag inte har så mycket reserver att ta av när kroppen blir hungrig men aaa. Märkligt det där! Skönt att du mår bra idag! Kram <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?