LÖRDAGSFIKA @ PASCAL

Hej gullisar!
I lördags ägnade jag mig åt min bästa aktivitet - utforskade ett nytt café! Nämligen Pascal i Vasastan. Det var väldigt hajpat där ett tag tror jag men har ändå inte kommit mig för att gå dit. Nu var det dags! Mötte upp denna donna, så jäkla glad att hon är en del av mitt liv och mitt bollplank gällande alla tänkbara delar av livet.
Vi skulle fota outfits men hon hade visst glömt minneskortet till kameran, tydligen viktig grej att ha då. Istället gick vi direkt till caféet, inte mig emot precis.
Det var fullt med folk där men väldigt mysigt! Kändes ganska creddigt på något vis, många satt med sina Mac, drack säkert en havrecappucino, pratade engelska och såg ut som viktiga mediamänniskor. Jag hade kryckor, gympaskor och ryggsäck, haha. Inte så creddiga accessoarer. Hursomhelst så såg det ut såhär därinne..
Fikautbud. Gillar verkligen att fota fikadiskar, haha. Så vackert :')
Gissa vad jag siktade in mig på direkt?
JA! Korrekt! En mini-morotskaka. Dögod såklart! Kaffe till det och fikat var fulländat! Har märkt att den magiska ingrediensen i ALLA bakverk är kardemumma. Blanda ner lite av det och resten kan smaka hur som helst. 
 Sen satt vi där och pratade om allt man kan prata om. Ångest, skeva kroppsbilder, bloggsamarbeten, kläder och *karriär*. En fin stund som verkligen behövdes där i min deppighet. Ser fram emot nästa café-utforskning jag ska göra :)
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Haha jag gissade rätt 😄 Anade du skulle välja mini-morotskakan 😉 Härligt att ha en sån vän att kunna sitta och snacka med om allt viktigt och oviktigt i livet 😍 Saknar det!

Svar: Haha allt annat bara suddades ut och jag hade morotskakan i ett kikarsikte ;) Du har ju också mysiga fikastunder vännen! fast med hembakat - ÄNNU bättre <3
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

åh, har sett många bilder från detta ställe nu! verkar hajpat, men jag ser ju lite varför, fikastunden blir ju lite bättre i en fin miljö ;)

Svar: Eller hur! Miljön är halva upplevelsen! Fast jag kan nog få de flesta hak att bli "sååå mysiga", bara det inte är massa högljudda barn :))
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

jag är också ett stort fan av morotskaka! Nästan ett måste att köpa det om det finns haha!! :D

Isabelle    •     •   http://isabelleburlin.blogg.se

ASSÅ mysigt!!! vill fika med er nån dag! ;*


Kom ihåg mig?