MINA HELVETESDAGAR OCH LÖRDAGSPLANERNA!

Hej finingar!
Fy fan hörrni, mitt liv suger ju balle just nu! Sorry för opeppigt lördagsinlägg men jag måste få skriva av mig. Tror faktiskt inte jag haft såhär mycket ångestdagar sedan.. när jag var på behandlingshem 2010 kanske?!
Jag klagade ju på min onda höft/ljumske för någon dag sedan och det blev bara värre och värre. I torsdags fick jag ställa in jobb + fika med Isabelle och åka till närakuten. Jag grät så mycket att jag inte ens kunde berätta vad som hänt med mig, jag var så rädd för jag var övertygad om att det här inte bara var en sträckning utan en tumör som tryckte på en nerv. Alternativt en inflammation som skulle sprida sig till ryggmärgen (jo det har hänt! Har läst om det) 
Diagnosen blev iallafall inflammation i en sena. Don't you fucking dare himla med ögonen nu och tänka att det inte är någon stor grej. Den här typen av "motgångar" slår ner mig totalt och jag hanterar det otroligt osunt. Det blir aldrig bättre heller, trots att jag skaffat kryckor och belastar mycket mindre. Är det inte bättre imorgon så måste jag åka in nånstans, får se om det blir närakuten eller psykakuten, haha. Jag vet att jag låter dramatisk men jag kan som sagt inte hantera det här.
 
Vägrar lägga upp nån gråtbild, haha. Så kan väl minnas den tiden man var glad ;)
 
Jag har fått ställa in så mycket jobb nu också, får ni också pengaångest av missade jobbdagar? Jag ser liksom pengarna jag förlorar flyga iväg i klädform eller upplevelser. Ba "poff där rök den där tröjan jag spanat in" och "happ, inget lyxfika denna vecka nej..". Haha.
Fast idag ska jag fika! Ignorerar totalt eventuellt magsår och ska proppa i mig Ipren innan jag hoppar iväg. Planen är att träffa bästa Elin och fika, fota och bara ha en mysig stund. Båda har insett att vi mååååste ta mer bilder. Det är det största problemet när jag ska skriva ett inlägg, att jag inte har några bilder att fylla ut texten med. Tror det kommer bli roligare och lättare att skaffa bildmaterial ju ljusare det blir dock.
 
Känns som jag inte umgåtts över fika på flera veckor? Vill ha en mör hallongrotta! haha. Undrar vem jag var med här förresten som dricker latte med sugrör. Lol, amatör.
 
Jag blev nästan på lite bättre humör nu av att blogga! Kanske är min bästa medicin mot allt :) Hoppas ni får en underbar lördag, fina ni <3


My J    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Massor av pepp och kärlek fina Isa, du är bäst glöm inte det okej? KRAM <3

Svar: My, det där behövdes så jävla mycket<3<3
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Usch va jobbigt för dig! Vet du hur det kommer sig att du inte kan hantera sånt här? Att du mår så psykiskt dåligt av inflammationen? Ta hand om dig 💜 Kram

Svar: Vet precis varför. För att jag inte kan leva på som vanligt och ha mina vanliga rutiner. Mycket sjukt, I know. Men får väl se det som en bra övning...
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Det är sjukt jobbigt att bryta rutiner /tvång man har. Försök se det som något utvecklande. Något som du kommer ta dig igenom och bli stärkt av efteråt. Kanske har din psykolog bra verktyg att delge dig? Du fixar detta Isa, du har klarat såå mycket svårare saker i livet 💪❤


Kom ihåg mig?