POWERDAG IGÅR OCH HELGPEPP IDAG!

Två bilder från när vi fotade i söndags! Så fin med kombinerad fotohjälp och kompishäng :)
 
Godmorgon mina raringar!
Jag är mig själv igen efter kräksjukan!! Vill egentligen ägna ett helt inlägg åt att prata om det dygnet, när jag kräks behöver det bearbetas detaljerat och det där var fan en av mina vidrigaste kräkupplevelser av många anledningar. Men misstänker att det nog bara är jag som tycker det är ett intressant samtalsämne så jag skippar det.
Istället kan vi prata om att det är fredag, jag har sån härlig energi i kroppen efter dagen igår. Wow, vilken dag det var! Hade en riktig lyxdag på Sturebadet, men det berättar jag mer om senare.
 
Jag vill faktiskt dela en fundering med er gällande att jag skulle vara falsk här i bloggen. Eller snarare "ljuga" om läget vissa dagar, just för att det är så jävla pendlande stämning i inläggen. Har fått en kommentar om det nämligen (ungefär, lite trevligare formulerat)
Men vet ni? Jag HAR sånt jävla pendlande mående, åtminstone just nu. Jag ljuger inte om att jag mår skitbra en dag för att nästa dag skriva att jag är deppig över något. Men jag förstår också att det måste vara konstigt att läsa när det är så, eller?
I onsdags började jag liksom skriva ett inlägg om att jag ska ta en bloggpaus för jag mådde så dåligt över den (och annat som har med "bloggvärlden" att göra), sen idag så känner jag att bloggen är så himla rolig och jag spånar massor kring hur jag ska utveckla den! Haha blir tokig på mig själv ibland.
 
Men sån här är jag och läser ni här får ni hänga med i mina ups and downs. I min närhet får man vara beredd på snabba svängar :) Nu ska jag starta igång dagen, på schemat står jobb (sista dagen med blogg.se idag!!) och sedan gå på den där kompisdejten jag fick ställa in pga kräk. Sån bra fredag! 
 
PUSS!
 


Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Jag tycker i alla fall inte det är något konstigt med det, är själv likadan med höga toppar och låga dalar... & snabba svängningar i humöret haha. Men det kanske är svårare att förstå sig på för någon som inte är sådan :)

Syrran    •     •  

Men äh vem bryr sig! Du behöver inte förklara ditt mående för någon.. vill de läsa gör det ju det, annars inte. Orka ändra på sig för nån dryg jävels skull!! No No! Du är bäst och alla har humörsvängningar bara att vissa utåtagerar det mer än andra!folk som skriver så kan ju inte ha så mycket annat att fundera över i livet.. suck.. vilka folk det finns..

Svar: Hjärta dig, bästa fina syster <3<3
Isa Bylund

Sara Rödett    •     •   http://sararodett.blogspot.se

Kan bara instämma och hålla med tidigare kommentarer. Tycker du inte ska behöva förklara varför du mår si och så. Jag är likadan med snabba vändningar i humöret och att man är en känslomänniska är absolut inget konstigt det heller (är också som du; en HSP-människa). Det här är din blogg och det är du som styr vad som läggs upp. Klart du ska få må som du gör!

Med detta sagt vill jag avsluta med att skriva hur fantastisk och jäkla bra du är! Taack för en så jäkla bra blogg! Ha nu en riktigt bra helg. Kram på dig! <3

Svar: Men Sara! Den här kommentaren gjorde mig jätteglad! Tack för att du skrev, då är vi fler med berg-och dalbane livet då ;) Tack också för att du läser och ger bloggisen så fina ord!! Sånt som gör att en vill fortsätta ju! KRAM <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?