SEMLOR, FREDAGSKÄNSLOR OCH GODISPAKET!

Har helt glömt visa innehållet jag fick från Cloetta för någon vecka sedan. Mycket spännande! Ger alltid bort allt som inte är choklad dock, gillar knappt sånt godis?! Jättemärkligt.
Glad fredag på er alla mina hjärtan!
Igår hade jag första dagen på mitt nya jobb och idag kör jag ett kortispass på 4h. Jag förstår att det låter lite konstigt att jag har nya jobb hela tiden, om ni vill veta hur det ligger till just nu så säg till. Vet inte om det är så himla viktigt för alla att ha koll på mitt arbetsliv, haha. Tror (hoppas) dock att jag kommer stanna ett tag där jag är nu, äntligen känns det som det ska funka på alla sätt.
 
Hur har er vecka varit hittills då? Jag har haft bra dagar, så otroligt tacksam för det. Analyserar alltid mitt liv innan jag går till psykologen för att veta vad jag vill prata om och kände att fan, jag har mått bättre de senaste dagarna än på ett tag. SKÖNT!
 
Den här veckan har det ju varit både semmeldag och allahjärtansdag. Jag undrar alltid om man säger fettis-dagen eller fet-tisdagen? Går runt problemet genom att säga semmeldagen, haha.
Jag åt dock ingen.. gillar inte grädde och de överdoserar alltid det tycker jag. Eftersom kolhydrater är livet så hade jag velat ha botten + mandelmassa enbart. Hmm, börjar fundera på drömsemlan nu ifall jag fick sätta ihop en.. Vad tror ni om bröd, mandelmassa, nutella? Kanske glass?
 
Alla hjärtans dag sen då.. detta år kände jag verkligen starkt hur jävla fånigt det är! Är trött på bilder av röda rosor, nallar och hjärtan överallt. Säger inte det pga bitter singel utan för att det blir så överdrivet. Eller nä, jag kanske säger det enbart för att jag själv inte fick något, hehe.
 
Innan vi tar tag i den här dagen vill jag att ni tänker på tre saker ni är stolta över med er själva. Tre saker ni gjort bra i livet. Det är så jävla lätt att fokusera på allt man inte lyckats med eller allt man har kvar tills man når målet. Men tänk på alla de där småstegen då som lett till förändringar. Varför lägger man inte lika mycket fokus på det? Nu gör vi det! Sen har vi en maaagiskt härlig fredag! PUSS 


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.se/

semla med glass och mandelmassa vore DRÖMMEN! Världens bästa semla.. garanterat. Pitcha idén till någon <3

Svar: Visst är det? Ska ta patent! Lär ju inte vara nåååågot café i världen som sålt den ;) Hehe.
Isa Bylund

Jenn - forever abroad    •     •   http://https://jennifersandstrom.se

Jaaaag vill höra om jobbet - såklart! Och hey, gott paket - men vad är det med att alla choklader har gått all in för kokos? Inte mig emot men både denna från Cloetta (även om det bara är limited edition) och sen har både Fazer och Marabou släppt kokoschoklader. Yum! Var den god?

Svar: Haha det där med kokos ja.. tror de fått för sig det är en "innegrej". Tycker det känns lite 2016 meeeen.. (gillar inte kokos själv men sssh, hyllar ändå den där chokladen pga sportlunch är bäst!)
Isa Bylund

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Jag gillar semlor som är hemgjorda mest, då kan man bestämma själv hur mycket grädde man vill ha ;-) Men du kan ju alltid köpa en semla och peta undan det mesta av grädden, många som gör. Jag föredrar dock mest locket och mandelmassan ;-) Tänk om Ben and Jerrys skulle komma med en semmelglass haha! Vanilj- o kardemummaglass med swirl av mandelmassa i, mums! Det heter fet-tisdag tror jag ;-)

Emelie    •     •   http://juniflickan.se

Tror det "korrekta" att säga är fet-tisdagen? antar jag? men säger alltid själv fettis-dagen eller semmeldagen :D


Kom ihåg mig?