THE FIRST STEP TO GETTING ANYWHERE IS DECIDING YOU'RE NO LONGER WILLING TO STAY WHERE YOU ARE!

 
Heeej vänner!
Känns som det alltid är på onsdagsmorgonen jag sitter såhär och livebloggar med allmänt babbel om livet. Det är bara den här tiden jag har ro att göra det tydligen, haha.
Jävlar vilket tempo det varit de senaste två dagarna, phju. Jag blir faktiskt lite besviken på mig själv att jag inte kan hantera en liiite mer uppbokad vardag utan att ha konstant stresspåslag av helt obefogade småsaker.
Då blir man ju orolig över hur framtiden ska se ut när jag knappt kan ratta livet när jag inte har barn, inte har heltidsjobb och inte har en partner att underhålla. Ja ni, vad blir det av mig va..
 
Idag är jag iallafall ledig! Ska till psykologen och prata om det jag skrev igår, min *skörhet*. Måste få ordning på det med. Sedan ska jag försöka ta det lugnt, komma ikapp med jobb och fixa så mycket som möjligt så jag inte behöver stressa kommande jobbdagar. Tänkte gå en snabbis till gymmet och också åka in till stan för att hämta lite prylar hos Ida. Det känns som en väldigt lagom och balanserad onsdag :)
 
Very off topic som alltid men jag har återupptäckt jordnötssmör. Denna köpte jag för 29kr på Maxi! När man fyndar livsmedel som är rätt dyra i vanliga fall, mh lycka.
 
Jag har förövrigt fått en till lyckokälla i vardagen - har börjat kolla på Bron säsong 3!! Kommer på mig själv med att längta till kvällen när jag får slå på nästa avsnitt. Bara ett om dagen dock, man ska dra ut på det lite! *disciplinerad*. 
Önskar såå att jag vore lite mer som Saga Norén, så himla obrydd om andras åsikter om henne, gud så skönt det måste vara.
 
Nog om allt, nu ska jag sätta igång dagen och börja bocka av saker från att-göra-listan! PUSS!
 
 
 
 


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Har faktiskt inte sett bron än, men hört att den ska va så bra. Tänker att jag ska ladda ner x antal avsnitt och ha med mig på semestern sen och bara sträckse. Gahhh jag längtar!! Kram finaste <3

Ebba    •     •   http://ebbagranholmstrom.blogg.se

Jordnötssmör är mitt liiiiv! Så himla gott till typ allt, brukar ha det och doppa gröna äpplen i som snacks, riktigt gott! Vad fin du är på översta bilden förresten! Kram

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Bron är såå bra!! Så ledsen att den är slut nu 😢
Jordnötssmör är min största last! Köpte 2 kg på lidl nyss för 120 kr 😃 Ett kilo redan slut 🙊
Hoppas det blir ett givande samtal hos psykologen! Kram


Kom ihåg mig?