TISDAGSUPPDATERING FRÅN EN SNÖSTORM!

Hej hjärtisar!
Åh jag saknar så himla mycket att vara positiv och glad. Känns som hela mitt liv pausat och alla andra verkar göra mer roliga saker än någonsin. Vill också!
Innan jag började skriva nu så tänkte jag att jag skulle göra en uppdatering om att jag INTE ska uppdatera här förrens jag är glad (makes sense huh?) men så känner jag ba fuck that, jag mår bra av att få skriva av mig lite.
 
Igår bara satte jag mig på golvet och grät av uppgivenhet, varför i helvete måste det vara snöigaste dagarna på året just när jag har kryckor? Blir så jävla arg! Haha. Att hoppa fram i 3 dm lössnö är jobbigare än de flesta träningspass jag gjort i livet, har inte varit såhär matt i min kropp sen jag hade den där hemska lunginflammationen för er som hängt med i bloggen sen dess.
Men om man ska se det positivt då: jag stärker bålen och kanske får jag en snygg hållning på köpet :)))
 
Så glad att jag fick hänga med Elin i helgen! Ni ska få se mer från vår fika i ett inlägg snart förresten.
 
Men okej, om jag ska försöka se livet lite ljusare då. Igår hade jag ett så skönt samtal med min chef på Wello, har mått ganska dåligt över känslan att hon (och alla andra i min närhet överlag) ska se mig som en otillförlitlig och *bräcklig* person när jag ställt in ungefär allt de senaste dagarna. Men hon var så förstående och fin så en stor sten ramlade av mina axlar.
 
Alldeles snart ska jag ge mig ut i vintern och åka hem till Ida för att planera veckan och prata om lite nya uppgifter jag ska få, så kul! Sen blir det nog datajobb, kanske från samma plats som för någon dag sedan när jag tog bilden nedan? Har jag sagt att jag har ett stammiscafé med ett stammisbord? I have. Det är faktiskt lite sorgligt.
Ha en fortsatt fin tisdag mina älsklingar! När jag är tillbaka på banan igen kommer det sprudla av så mycket positivitet här att ni blir irriterade ;) PUSS!Kom ihåg mig?