TRE SAKER VI SKA TÄNKA PÅ IDAG!

 Godmorgon gullisar!
Åh vilket dygn jag haft! Jag har varit magsjuk och kräktes hela måndagsnatten. Kände verkligen att det var något fel på eftermiddagen för jag var så jävla svag, blev nästan "glad" att det fanns en orsak och inte bara jag som gått ner mig eller nått. Trots att jag mådde liiite illa så tryckte jag i mig ett ordentligt kvällsfika för det ska man. Sen satte det igång. Ska inte ge detaljer för vissa är ju känsliga, men jag har aldrig spytt så nära inpå att jag ätit förr och det var det vidrigaste kräkandet ever. Mår illa bara jag tänker på det! Usch, nu är jag så rädd att det ska upprepa sig så jag vågar knappt äta fast föda.. Nog om mitt kräkande, jag vill skicka med er 3 påminnelser för dagen:
 
1. Det finns inga rätt eller fel sätt att vara på. Låt inte normen för hur en "skön person" ska vara få dig att känna dig sämre för att du inte är på det sättet.
 
2. Det är inte själviskt att sätta sig själv i första rummet. Du har ansvar för ditt eget välmående, andra för sitt. Jag tjatar om detta men det är så jävla viktigt att komma ihåg att du ska göra saker, och fatta beslut, som gör DITT liv och mående bättre. 
 
3. Säg stopp till den kritiska rösten i bakhuvudet som hackar på er själva och era prestationer. Jag har tydligen en väldigt stark sån enligt min psykolog och det är väl en väldigt ovärd grej att klanka ner på allt man gör/är?! Spelar liksom ingen roll hur mycket "fel" jag hittar på mig själv så kommer jag inte kunna ändra den jag är (om jag inte ska anstränga mig för att fejka personlighet/utseende hela livet). Sååå, den självkritiken kan jag lika gärna sluta med och istället lägga den energin på självacceptans. Då blir man glad tror jag!
 
Puss darlings!
 
 
 


Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

nej, magsjuka är det värsta!!!! Krya på dig fina du, skickar en virtuell kram till dig!!! <3

Svar: Ja fy fan! Jag var såå ynklig och grät efter mamma, typ ;) Nu mår jag bättre, kanske var din kram som hjälpte! <3<3
Isa Bylund

Frugan E    •     •   http://frugan-e.se

Hemskt med magsjuka.. :( Hoppas du frisknar till snabbt!

Svar: Tack fina, mår bättre nu <3
Isa Bylund

Christine's Stories    •     •   http://christinesstories.com

Usch och fy! Hatar att kräkas och är alltid livrädd för att få magsjuka eller bli matförgiftad. Stackars dig. Hoppas att du känner dig någorlunda återställd nu.

Bra råd det där med. Så himla viktigt att vara snäll mot sig själv och prioritera sitt eget välmående. Jag har lyckats bli bättre på det och du verkar också vara bra på att ta hand om dig själv.


Kom ihåg mig?