BARA NÅGRA DAGAR KVAR HÄR...

Kul att jag nästan är blekare nu än innan jag åkte, haha. Har gått i heltäckande kläder sen dag 2 ;)
 
 Hej fina fina ni!
Fan vad jag saknar att blogga ordentligt, haha. Sad but true. Hur har ni det där hemma? Jag njuter av sista dagarna här, det har varit några riktigt soliga dagar nu på slutet även om det tyvärr är svinkallt! Har gått i barbent, öppna skor och t-shirt i 9 grader, rätt knasigt för är det sånt väder hemma har jag typ vinterjacka och kängor. 
Hursomhelst, jättehärligt med sol och ljus. Känns lite som första vårdagarna där hemma ni vet när man sitter på en uteservering och äntligen kan känna att solen värmer lite i ansiktet? Ja, alla kan relatera till den känslan!!
 
  
Allt där hemma känns så jäkla avlägset, som att jag varit borta ett halvår! Typiskt mig iofs då jag vänjer mig så sjukt snabbt vid saker. Men tanken att gå i jacka, att det är mörkt kl 15, att åka tunnelbana, att äta fil, har fan nästan glömt hur svensk choklad smakar (!). 
Men jag blev ändå så glad när jag märkte att jag tycker det känns helt okej ändå att åka hem, jag tycker till och med det ska bli KUL att börja jobba. Det är sånt gott tecken, som jag skrivit tusen ggr redan så är jag galet peppad på det som kommer framöver! 
 
Nej, nu ska jag *fånga dagen* och ge mig ut på en shoppingtur! Puss mina älsklingar!
 


GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen    •     •   http://goforfit.se/

Åtminstone varmare än här hemma, frost så långt ögat når. (Fast bättre det än slask och sådär äckligt fuktigt väder).

Hoppas du har det tipp topp! Låter iofs så :**

Julia    •     •   http://devote.se/jfalten

Åh vad lyxigt att vara borta från Sverige!!


Kom ihåg mig?