BELLINI O'CLOCK!

Nu ska vi ta en throwback ungefär 10 dagar i tiden och kika hur det såg ut när jag och Paula *tog en drink* en kväll. Vi gick till Ocean Drive vilket nog är den mest turisttäta gatan i Miami med de där pastellfärgade husen som många nog förknippar med staden. Jag har genom åren tagit minst 1000 bilder på denna gata, de flesta på samma hus, haha.
 
Såhär ser det bland annat ut:
 Vädret den här dagen var sisådär (bilderna ovan är från en annan dag), strandhäng gick därför bort men vi ville ändå göra något så vi bestämde att lite vin skulle sitta fint. Bellini har blivit lite av min signaturedrink nu, gott och lättdrucket. Antagligen 1% alkohol men ändå.
Paula tog ett glas Prosecco (som jag fortfarande måste Googla V-A-R-J-E gång jag ska skriva)
Det här är den starkaste och modigaste människan jag vet. På riktigt.
Här är jag!
Vill ni veta en grej som bilderna inte avslöjar? Vi höll på att frysa ihjäl!! Haha, 1 cm från min axel står en sån där infravärmepelare (bortklippt såklart hehe) och vi flyttade bordet närmare och närmare för varje minut. Tänkte nästan be om en till att ha på andra sidan om oss men istället drog vi på oss koftor och försökte bita ihop. Efter någon timme hade vi pratat ikapp om våra (icke existerande) kärleksliv och life in general. Då gick vi till en tatueringsstudio och chitchatade med en ascharmig kille där om tatueringar och, återigen, life in general. Man blir så mycket mer pratglad efter ett glas!
 
Mycket trevligt sätt att spendera en eftermiddag skulle jag säga!


Arianne    •     •   http://tralllle.blogg.se

Trots att du nämner att du fryser på bilden så ser det så härligt ut med dessa somrigare bilder!
När jag sedan tittar ut genom fönstret här, möts jag av verkligen, storm, snö och minusgrader..
Hade verkligen föredragit en klarblå himmel och en varm sol.

Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

Svar: Jaaa det är verkligen bättre än utanför fönstret just nu, haha. Men för att vara i Miami tänkte jag.. men som du säger ändå såå härligt <3 Kram fina!
Isa Bylund

Anonym    •     •  

Hjärtat. Dina händer e ju helt blå:o
Så det syns att det är kallt.

Svar: har inte med kylan att göra. men det bidrog nog ja!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?