PLUS OCH MINUS FRÅN LIVET!

 
Godmoooorgon finisar!
Hoppas ni mår bra! Jag sitter här med kaffet i högsta hugg och mår ganska gött. Tog en promenad förut mest för att jag njuter så överdrivet mycket när jag får komma in i värmen, haha. Men måste ändå erkänna att en kall, rask promenad verkligen kickar igång dagen och energin! Lol att jag just använde uttrycket "rask promenad". Det är snarare så att jag strosar lite med handväska och min vanliga jacka, haha. Men det lät hurtigt och jag känner mig lite på det humöret idag! Ska köra ett riktigt race med bloggjobb nu men först bara en liten update.
 
Bra saker i livet: 
+ Just nu är det ljust 1 timme längre om dagarna än under årets mörkaste dag. Så fin fakta att man vill gråta.
+ Hade ett så peppigt möte med Ida igår, ser så mycket möjligheter för oss i framtiden (ja, jag räknar oss numer som ett team, haha)
+ Är så motiverad att fortsätta med styrketräning. Fick träningsvärk av de tre övningar jag gjorde sist så märker att jag behöver det.
+ Jag var bjuden på en visning på FW i söndags!! Hahah förlåt men det är så jävla kul! Kunde dock inte gå.
+ Jag överlevde jobbpasset i söndags. Knappt alltså.. det var hysteriskt. Hysteriskt!! Var ändå lite stolt efteråt. 
+ Frukosten med Amanda igår var bästa tänkbara start på veckan, åh vill införa utefrukost varje måndag! Ni ser ju.. 
Om man får gnälla lite då:
- Jag har så himla svårt att sova nuförtiden. Har alltid varit så nöjd över att jag kan sova överallt närsomhelst.. nu ligger jag och vänder och vrider mig hur länge som helst och blir SÅ stressad för att jag ska upp om X timmar. Ofta ganska låg siffra på X. 
- Jag är understimulerad. Fett diffus punkt men jag behöver något.. annat i livet. Eller något mer. Gillar inte när det är så neutralt.. att jag "bara är" så många timmar på dygnet. Vill ha fullare rulle!
- Mina händer har totalt fuckat ur. Vet att jag sagt det förr men nu är det inte trevligt. Gör ont, är fult. 
- Jag har blivit kallad på cellprovtagning. Vilket är en BRA grej, men jag har sån ångest inför det. Har ju haft cellförändringar och jag är helt övertygad att detta prov ska visa att jag har cancer. Min hypnokondri just nu som sagt.. ska fan skriva ett eget inlägg om det.
 
Nu har ni fått dagens lägesrapport. Hoppas ni får en strålande tisdag, PUSS!


Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Är också sjukt understimulerad... januari är verkligen en såååååååååå tråkig månad haha

Svar: Faktiskt, haha!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?