PLUS OCH MINUS VECKA 2!

Hej och glad söndag!
Tycker det känns så bra att skriva "vecka 2", allt känns fortfarande nytt och fräscht då :) Kan inte fatta att det bara var 1 vecka sedan jag var i Miami! Anyhow, ska köra en veckosammanfattning här, har verkligen varit mest bra saker denna vecka.. 
 
VECKANS PLUS:
 
♥ Hade en jäkligt trevlig vinkväll i fredags. Det var gott med vin för en gångs skull vilket jag aldrig brukar tycka! Hoppas det kanske vänt nu?! 
♥ Glädjen att vara tillbaka i vardagslunken och framförallt glädjen att inse att jag uppskattar det! 
♥ Har fått träffa så många vänner i veckan.
♥ Har uppdaterat min Bloglovin, följer ni mig? Om inte, gör det HÄR så missar ni inget göttigt!
♥ Jag har blivit motiverad att jobba MER! Det är så stort för mig, jag inser att jag faktiskt KAN det nu. Motivationen kommer från reselust = måste spara pengar = måste jobba mer. Lätt ekvation!
♥ Att dricka svenskt kaffe igen. Fakk vad gott det är alltså!!
 
Men guuu, kolla min läppglans-kant på glaset, usch. Vad ofräscht det såg ut!
 
VECKANS MINUS:
⇝ Jag fick bekräftat att jag är benskör..
 
⇝ Min jetlag! Plus att jag flagnar i pannan och är fläckig hehe.
 
⇝ Har bara en punkt till men den är lite lång så håll i er. Min hypnokondri börjar spåra ur.. jag är så jävla rädd att kroppen ska lägga av (kommer ett inlägg om min kropp i veckan, haha). Såhär: jag är väldigt klen mot kyla, blir jag kall så tar det typ 4 timmar att värma upp mig ordentligt igen. I fredags när jag kom hem frös jag så mycket (hade haft lite kläder så inte konstigt ändå) att mina ben skakade. Som fossa fast inte vanlig. Vet inte hur jag ska beskriva men fick typ spasmer?! Jag blev så rädd!! Var påväg att ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om jag behövde åka in. Alltså, en normal människa tänker väl att de är kalla och måste klä på sig mer. Jag tänkte att det var något med hjärtat som inte orkade pumpa värmande blod i kroppen och att jag snart skulle få hjärtflimmer. Alternativt att jag fått en nervskada, kanske av fallet i trappan. Sådär 9 dagar senare.
Huh, fattar inte varför jag är så rädd för att dö när jag pretty much försökt döda mig själv indirekt under många år.
 
Vinter.
 
Jaja, men för att avsluta lite peppigare så har det varit en sååå härlig vecka! Min nyårspepp håller i sig och jag är så taggad på kommande vecka med! Vi hörs imorgon, PUSS!


Linnéa    •     •   http://linnearu.se/

mycket roliga grejer på plus-sidan, dock tråkigt det där med hypokondrin och benskörheten... Hoppas du får en bra kommande vecka!<3

Emilia Westerström    •     •   http://emiliawesterstrom.se

Började följa dig på Bloglovin' i veckan! Och alltså haha, svenskt kaffe, aldrig så gott som efter en utlandsvistelse, vad gör folk med sitt kaffe utanför vårt lands gränser??

Svar: Nämen vilken ära fina du :) Kul att du börjat kika in <3Och jag kan bara hålla med till 100%. Känner nästan samma om jag varit utan kaffe två dagar typ (händer sällan men ändå). Jag ba "men SÅ gott detta är!! Var det verkligen såhär gott sist?" haha.
Isa Bylund

Evelina    •     •  

Vill du berätta mer om benskörheten? Kram

Svar: Absolut! Ska till läkaren om det på fredag så kan berätta mer efter <3
Isa Bylund

Olivia    •     •   http://olivensblogg.devote.se

Åh, relaterar till den där hypokondrin... jag lider också av det, så sjukt jobbigt! Vill kolla allt som går att kolla och springer till läkaren för ont i tån typ :( värsta man kan göra är ju att googla, då dyker ju allt möjligt upp och man "har" alla symptom på alla sjukdomar. Usch.

Kram! <3

Svar: Ja fy, alltid något som är "fel". Letar nästan efter något bara för att kunna noja. Ska bli ihop med en läkare. Kram <3
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

men åh vilka dåliga nyheter :/ vill bara krama om dig! Hoppas att allt ordnar sig och att benskörheten inte ska påverka dig så mkt <3

Svar: åh men tack finis! Ska till läkaren nästa vecka så hoppas det finns något som kan hjälpa! Kram <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?